FFWD RYOT 77 Track buisvormige wielen krijgen nieuwe brede aero-technologie!

De Nederlandse wielfabrikant FFWD heeft hun nieuwste LAW Tech aero-racewielen aangepast tot een geheel nieuwe, bredere RYOT 77 Track buisvormige wielset voor allround wielrenners. De nieuwe 77 mm diepe wielen, die vandaag debuteren onder hun Sport Vlaanderen-Balois-renners, zijn een stuk breder dan wat we normaal op de wielerbaan zien, en combineren een modernere benadering van aerodynamica met circuit. buizen voor een betere veelzijdigheid in alle racedisciplines.

FFWD RYOT 77 Track bredere buisvormige racewielen

FFWD RYOT 77 Track bredere buisvormige racewielen, complete fiets

C. FFWD, rijfoto door Sportphoto.be

Terwijl FFWD vorig jaar hun Laminar Airflow Wing (LAW) aero-technologie debuteerde op een mid-sectie stompe schijfremwielset vorig jaar, kan hetzelfde concept ook van toepassing zijn op de wielerbaan. Dit is niet alleen een kopie van de veel bredere 31 mm buiten RYOT 77 weg- en tri-wielen die in juli debuteerden, in plaats daarvan, met een maximum van 26 mm in het midden van het nieuwe velgprofiel.

LAW Tech op de wielerbaan

FFWD RYOT 77 Track bredere buisvormige racewielen, LAW Tech rim hexagon logo

Oorspronkelijk geoptimaliseerd om een ​​soepelere overgang te maken van bredere tubeless wegbanden naar gehaakte carbon velgen, kan hetzelfde LAW Tech-idee werken voor grotere baanbuizen. Baanraces zijn niet zo groot geworden als op de weg, maar ze racen nog steeds vaak met buizen van 23 mm voor verminderde rolweerstand in plaats van de oude 19 mm-naden. Het werd dus tijd dat ook de velgen een update kregen.

FFWD RYOT 77 Track bredere buisvormige racewielen, donker

Nu met een gebogen buisvormig velgbed geoptimaliseerd voor 21-26 mm spoorbuis, blijft de velg in het algemeen breder dan de band voor een betere laminaire luchtstroom en verminderde weerstand. Hierdoor kan FFWD zowel hun oudere 60 mm als 90 mm diepe spoorwielen vervangen door deze snellere 77 mm diepe opstelling.

Technische details

FFWD RYOT 77 Track bredere buisvormige racewielen, velgprofiel

De 77 mm diepe, 26 mm brede buisvormige full carbon velgen zijn met de hand opgebouwd in Nederland op conventionele stalen geschroefde eindkappen, lichtmetalen FFWD-spoornaven met stalen patroonlagers met behulp van J-bend Sapim CX Sprint-bladspaken en DT Swiss Pro Lock-messing nippels – radiaal 20 voor en twee gekruist 24 achter. Het geclaimde gewicht is 1890 g voor het paar (895 g voor, 995 g achter)

FFWD RYOT 77 Track – Prijzen, opties & beschikbaarheid

FFWD RYOT 77 Track bredere buisvormige racewielset

Het doel van FFWD was om een ​​enkele, redelijk geprijsde, veelzijdige carbon wielset te creëren waarmee over alle circuitdisciplines kan worden geracet, waardoor het instellen van de fiets voor racers van alle niveaus wordt vereenvoudigd. Het nieuwe zwart-witte hex-logo FFWD RYOT 77 Track-wielen worden verkocht voor € 1500 voor het paar, inclusief ventielverlengingen, een tandwielvergrendelingsring en een set beschermende wieltassen. Bestel ze nu direct bij FFWD met beschikbaarheid nu.

FFWDwheels.com

creditSource link

Defietsenmakerarnhem.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart