Geef je fiets een lente look!

De lente is weer begonnen dus dat betekent dat de grote schoonmaak weer is begonnen. Je komt hierdoor een hele hoop dingen tegen in en om het huis wat aan verandering toe is. Denk bijvoorbeeld aan je fiets. Zodra de lente begint start ook vaak het mooie weer. Dat betekent dat er veel mensen weer op de fiets stappen. Je wilt dan uiteraard wel dat je fiets weer goed voor de dag komt. Dit maakt je fietstocht net even wat leuker! Je kunt ervoor kiezen om echt lentekleuren te gebruiken. Ook kun je gewoon je favoriete kleur gebruiken om je fiets te decoreren. Je hebt een hele hoop fietsaccessoires die je kunt gebruiken om je fiets te pimpen. Denk hierbij aan een fietsbel, fietsslingers, fietsstickers en nog veel meer. Bij de webshop www.pimpjefiets.nl heb je keuze uit een groot assortiment aan fietsaccessoires.

Zorg voor een veilige fietstocht

Als fietser moet je ook rekening houden met andere weggebruikers. Denk hierbij aan automobilisten, voetgangers, scooterrijders en ook mede fietsers. Om te zorgen dat je veilig de weg op kan is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent. Zorg daarom altijd dat je op weg gaat met goede fietsverlichting. Hierdoor ben je tijdens de avonduren en slecht weer goed zichtbaar. Hiermee voorkom je dat andere je over het hoofd zien en een ongeluk ontstaat. Ook is het belangrijk dat je goed te horen bent. Heb je het idee dat iemand je niet aan ziet komen? Laat dan zeker even van je horen door je fietsbel te gebruiken. Het is ook aan te raden om even te bellen als je een fietser passeert. Andere horen niet altijd dat je achter ze fiets en je ze wil inhalen. Dan is het goed om even te bellen want als iemand schrikt kan iemand een onverwachte beweging maken. Dit kan er ook voor zorgen dat je verstrikt raakt in een ongeluk.

Je fiets gemakkelijk herkennen

Het voordeel van fietsaccessoires is dat je ook je fiets makkelijk herkend. Dit is voornamelijk heel handig als je in een grote fietsenstalling geparkeerd staat. Zo herken je heel gemakkelijk waar je fiets staat. Dit zorgt ervoor dat je niet eindeloos aan het zoeken bent.

Defietsenmakerarnhem.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart