Hoe fietsen voordelig kan zijn voor particulieren en bedrijven

De voordelen van fietsen op het werk zijn de afgelopen jaren goed gedocumenteerd. Werknemers die naar het werk fietsen zijn gelukkiger en productiever dan werknemers die met de auto of helemaal niet fietsen. Niet alleen particulieren profiteren van fietsen. Fietsen kan ook gunstig zijn voor bedrijven. Fietsen kunnen het beste worden gebruikt als bezorg fietsen om bestellingen van klanten in de buurt te verzorgen. Ze bieden een efficiëntere manier om bezorgdiensten uit te voeren, omdat je geen gas hoeft te gebruiken en geen uitgaven hoeft te doen voor onderhoud en andere kosten die je zou maken als je een bestelwagen gebruikt.

Verhoogt motivatie, creativiteit en focus

Fietsen biedt individuen een uitstekende gelegenheid om wat frisse lucht te krijgen, te bewegen en wat bedenktijd te krijgen. Wanneer je op een bezorgfiets van Connectbike rijdt om te bezorgen, kun je frisse lucht inademen en genieten van de rit terwijl je op weg bent naar je klanten. Hierdoor ga je meer van je werk houden. Je zou ook geen last hebben van te veel verkeer, aangezien fietsen klein en compact zijn, zodat ze gemakkelijk langs grote voertuigen kunnen komen. Zo raak je niet geïrriteerd als je in de file staat. Je biedt niet alleen een snelle bezorgservice, maar je kunt je klanten ook de beste houding geven als je gelukkig bent op je werk.

Verbetert de gezondheid en het welzijn

Fietsen is ook goed voor je gezondheid. Fietsen is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging en helpt de lichamelijke conditie te verbeteren en het risico op hartaandoeningen, diabetes en kanker te verminderen. Het kan je ook helpen om af te vallen als je zwaarlijvig bent. Mensen die regelmatig fietsen, hebben over het algemeen een lager gehalte aan ‘slecht’ (LDL) cholesterol in hun bloed dan mensen die niet regelmatig fietsen. Dit komt door de verhoogde aërobe activiteit van fietsen, die helpt om vet van het lichaam weg te verbranden, waardoor je Body Mass Index of BMI wordt verlaagd. Het is aangetoond dat fietsen het mentaal welzijn, het energieniveau en het gevoel van eigenwaarde verbetert en helpt bij de slaapkwaliteit. Dit komt vooral doordat je lichaam tijdens het sporten endorfine aanmaakt waardoor je je gelukkiger voelt. Wanneer het mentale welzijn en de fysieke gezondheid van je werknemers geweldig is dankzij het fietsen, kunnen ze op hun best presteren op het werk.

Defietsenmakerarnhem.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart